iQa.Ikhwan Anniversary : #1 Bayview Hotel Batu Feringghi

Friday, February 19, 2016

assalamualaikum..
iqa pun tak taw lah korang ni dapat baca ke tidak blog iqa. and lagi pelik iqa pun tak taw kenapa blog iq tak keluar dalam blog feed. nanges pun ada. adoilah. nak upah blog designer idak mampu.. sebab awak ni blogger suam-suam kuku suam lagi maggie hikhik tak de kene mengena haha..

as ussual setiap tahun tiba anniversary iqa & ikhwan, ikhwan akan bawak pergi holiday. but this year sangat special sebab kitorg tak jalan berdua je. kitorang dah ber3 yeayyy.. heheh this year still sama tempat dengan last Batu Feringghi cuma beza hotel je. Tahun ni ktorang stay dekat Bayview Hotel.

 nampak tak aadim muka geram nak rampas camera dari bonda
aadim suka jalan. memang tiap minggu die tahu dia akan berjalan. memang tak lekat ruma kalau weekend. dia happy je bila dapat berjalan

paling die suka tido dalam kereta. my sleeping handsome baby

ihsan google. xdan ambik gambor kalut dengan aadim

 abam sado 





sesungguhnya tak banyak gambar diambil kerana tak dan la kome wei dengan si kecik ni ha. gambar keseulurhan dengan balconi pun nan ado. bilik kitorang mengadapa Hills n Beach. partial C room kalau tak salah categories die.

nanti sambung bab swimming pool ekh daaaaaa

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google