♥Idea For SHort Vacation♥

Friday, July 08, 2011

hye guys..mne u all akn pergi time2 hujung minggu? iqa rasa iqa ade idea utk short vacattion yang besh.. untuk u all yang suke mencari ketenangan, kedamaian nak ilang kan stress  tempat kerja or study and nak lari dari kesibukan kota y not try die simple short vacation

BBQ di HAS'R Strawberry Farm, Cameron Highlads


actually dis is my uncle farm and homestay. my mom's cousin. klu anyone yang nak stay sini boleh terus contact dekat numb telefon kat atas tu..
ok jom check it out ape yg ade kat sini ok

 ni homestay 3 bilik..kat belakang ade dapur siap boleh masak lg okey..

 ni homestay utk 2 bilik..yang ni tak dapur ye

 laman santai..dengan strawberry farm yg hujung tu

 ni kedai my uncle stil di dalam area laman rumah

yang bawah ni ade strawberry syrup n jem homemade product.
actually ade olg strawberry ice cream lupe nk ambik gambar..juice pn ade. strawberry chocolate mcm2 ade


yang ni we all buat BBQ. we all dtg 3 family memang besh!!!
en.abah berbaju merah biru sdg bersemangat jati membakar bersam2 dgn my 2 nephew


ni ruang depan 

peringatan kalau nak tido kat sini make sure bawak sweater tebal sikit ye sebaba area rumah uncle iqa ni still valley area.sangat sejuk ok!!! my dad yang tdo dlm air cond tak payah pakai comforter pn malam tu menggigil. suasana kampung melayu yang sangat besh. lagipun tada keraguan halal untuk semua product. plus area ni semua melayu..u all akan rasa tenang sgt..nnt iqa buat entry tentang xtvt time stay kt c2..ade satu benda yang besh utk iqa share dgn semua...wait for the next entry k

You Might Also Like

6 komen

  1. thanks for sharing!bole kery propose home stay ni kat kazen2 kery.hihhi

    ReplyDelete
  2. lamanyeeeeee tak gi cameron... teringin nak gi sana

    ReplyDelete
  3. kery..boleh2...hehehehe besh taw kat situ sejuk je..

    marsha..nk tenangkn hati boelh pegi sana

    ReplyDelete
  4. i'm a cameron highlands fans!!! kalao tak di sebabkan cameron highlands..tak kawen lagik kot!! hahahhahaha.......leh la stay kat sini nnt....homestay kat brinchang ke?

    ReplyDelete
  5. hunny xdear..ni kat area tanah rata..try la mmg besh sgt!!

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google