♥Hard Rock Hotel Penang♥

Monday, June 06, 2011

few weeks yang lepas iqa follow ikhwan's family JJCM to penang.actually cousin ikhwan yang pergi holiday ke sana. so family ikhwan juz follow 1 day sje jalan2 sambil nak try usha Hard Rock Hotel..heheh atleast adelah sbb nak masuk dlama tu kan..so next time boleh try sana  plak hehehe..family ikhwan juz like my family la klu berjalan suke cari tempat makan yang besh..kalau kat penang ni sure la akn cari nasi kandaq kan.chek sukaaa hehehehe.. nak pergi nasi kandar beratur tapi die bkak 10mlm so pergi Line clear la.. bak kata kak iza makan nasi sampai clear hehehehe..

 as ussual kne beratur la kan..q panjang tak pe janji makan puas..
sempat lagi u ambik gambar hahahaha...
at the rite is kak iza. ikhwan's cousin

 ikhwan tgh khusyuk pilih lauk ..

 tgk muke semua happy dpt makan line clear hehehehe
cik at your mulut nmpk sangat penuh makanan hehehe

chek in foursquare..haha sempat lagi ye 

ok after kenyang mata iqa dihiburkan dengan dis lovely car..erk bile i nk dpt satu ekh? 

den we all singgah sekejap dekat Gurney plaza..abah ikhwan cari something dekat situ
yeeehaaaaa

so w eall straight to hard rock hotel...hard rock hotel kalau nak naik ke bilik gune la lif la of course u kne ade access kad.u kne touch ala2 touch n go den baru la lif tu nk tutup n memecut ke atas. tak tinggi pn hotel ni. jus 5 tingkat. but view die memang besh sangat. and of course entertainment die memang a terbaik kan

Signage yang sgt besar!!!

 memang banyak gambar2 penyanyi lama2 mcm beatles..and seangkatan dengannye







 pool side die memang terbaik u all. memang kalau bwk anak2 memang diorg suke..slide die memang besh.. pool memang sangat2 besar ok..ade side yang dalam. yang ala2 waterpark ni most for kids la kan.. .

tengok la dat lil girl sarah alysa ikhwan's niece bukan main happy die jumpe pool yang besh...lysa aunty jeles sbb tak dapat join..ahhh stress sbb pool die sangat besh!!!!

 macam biasa la harus feeling2 romantic gitu hehehe gediks ok hehehe

 ade hard rock hotel mesti ade hard rock cafe kan

 pintu masuk lobby yang sangat menarik alal2 cerita avatar.





so dah puas tawaf hard rock hotel we all singgah rumah cousin abah ikhwan uncle zamri. suke sangat dey all ni sebab sangat baik dan peramah. and selalu bawak pergi makan tmpt makanan yang besh2..hehe dat nite we all makan kuewtiow kerang (memang terbaik), sate, sotong kangkung and mcm2 la heheheh

 i sudah berkaca mata xlalu nk pakai contact lense lama2..dh naik kering mata huhuhu.

perjalanan balik we all naik feri sbb dah lama tak naik feri penang ni hehehe..
oppppppssss ikhwan dh tdo..ayo en.driver bangun!!!!!


hahaha guys itu je nak share dengan korang.. hope lepas ni ade lagi hard rock hotel yang lebih besh la kat malaysa ni kan. hard rock hotel kat bali memang sgt superb sangat besh!!! gift shop die cafe die semua besh..tak pe malaysia kemajuan di masa akan datang.. tapi pool side die memang superb la kt sini!!!!!!!!

You Might Also Like

3 komen

  1. ahh bestnya dia pegii jenjalan, makan2, happening sgt2 kann...:))

    ReplyDelete
  2. hehehe jalan2 makan mesti la besh kan.. try la gi sini..besh!!!

    ReplyDelete
  3. wah bestnya dapat g sana..tah bila la jijah berpeluang nak p ni..hakhak

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google