♥friends is about quality, not quantity♥

Tuesday, June 07, 2011

assalamualaikum. korag iq ataw ramai yang mungkin kata iqa sombong la ape lah sbb kadang korang comment iqa reply mcm tu je..bukan ape sebenarnye iqa ni memang tak reti nak sembang dengan orang.. tapi kalau dah kenal ok iqa sangat peramah ok.. sory la iqa bukan jenis yang pandai berbicara. chatting tu lg jangan harap la. nan ado..memang den tak reti langsung.. dats y la kawan i pon tak ramai yelah iqa kan sombong..,huuhuhuh tak ok...

berapa ramai kawan tu tak penting yang penting quality setiap kawan yang kite ade kan.. friends is a bout quality not quantity.

last week bff iqa, kak izzah stay sini for 1 nite. sebab die ade meeting dekat area perak ni. she ask me a favour untuk buat keychain cple for her..forst time buat for couple. and iqa pn first time jumpe her partner. to be honest a bit lega tgk her partner..coz deep in my heart say dat, dat guy are perfect enough for her. insyaallah die akn jaga kak izzah dengan baik...

so this is kak izah!!! ni zaman purba time kat UMT dlu
so back to de story here it is the keychain
 tak la cun sangat mcm org lain buat kan.. but atleast i try my best..
n buat penuh dengan kasih sayang ok....

u all nak ke? boleh2.. but kene order la ye dekat

You Might Also Like

2 komen

  1. erk, tajuk entry cam lari sikit jek, haha.

    btw, ada bakat terpendam tu, smart !

    ReplyDelete
  2. hahahah tak reti dh nak bg tajuk sebenarnye otak dh buntu hahaha

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google