♥Nikmat Menjadi Seorang Blogger ♥

Tuesday, May 17, 2011

objektif : ingin memfofularkan diri

assalamualaikum. korang semua dah solat? kalau belum tu stop dlu baca pergi solat dulu ye. hari ni nak story kat korang. iqa bukak fb macam biasalah kan. ade org add iqa nama beliau Kak Yong. iqa tak taw nama sebenar beliau. disebabkan mutual friends die ade my cousin's fiancee so iqa accept. than die tegur iqa. rupenye beliau ini merupakan silent reader blog comot iqa ni

beliau juga rupenye ada di majlis pertunangan cosuin iqa tu. cousin iqa lelaki so umah tunang die lah. beliau ini kwn kepada tunang cousin iqa n cosuin iqa. die namapak iqa time kenduri tu. tapi die malu nak tegur sebab iqa bz shoot sana sini.. i memang kepochi + kelam kabut hahaha..wah terasa macam artis gitu bile ade orang kenal kite didunia realiti hahaha..i shy2 cat u all bile taw ade org cam muke iqa juz melalui blog comot ni..

 wah terharu bile die buat statement sedemikian.. appreciate sangat

kak yong ni ade blog jugak. ape kata korang terjah blog die..

kak yong sempat pesan, suruh iqa updtae blog selalu.. wah ini yang TERBAKOR semangat teman ni..heheh insyaallah kalau xde pape iqa akan selalau update ye

kepada blogger yang lain or readers or followers kalau terjumpe iqa tegur je ye jangan malu2.. iqa happy kalau dapat kenal dengan korang semua..korang semualah buat iqa rasa semangat nak update blog.. thanx dia atas support kalian semua


♥atiqah mutaza

You Might Also Like

2 komen

  1. wah!! terharunye~~ hehehe... nice to know you iqa =)

    ReplyDelete
  2. nice to know u kak yong...sangat happy ade readers mcm kak yong

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google