#JIA - Melaka End OF 2016 part 2

Tuesday, January 03, 2017




Actually datang melaka bukanlah nak jalan sangat..xde masuk dalam list segala zoo ke nan hado..anak pun kecik tunggu besar sikit ye baru pergi zoo..lepas sampai rumah tu semua rehat tdo plus ira kan ade baby baru 2bulan so kami rest..malam tu kami keluar makan di Warung Asam Pedas Malinja Kg Masai..bagi iqa asam pedas ni paling bestt..makan dengan roti canai..perghhh
Ampun lupe ambik gambar kedai๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


After makan,plan nak ke Jonker Walk tapi mimpi lah senahhh jem teruk.last nya patah balik sebab Ahdaf (baby mummy) dah ngamuk.tapi Bonda walid n aadim masih gedik berjalan jugak.last2 masuk H&M kite shopping๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Esoknya, breakfast atok beli area rumah tu je makan kat rumah senang..sebab ade dua baby memang xberapa nak nyempat kome wei..kami decide nak ke Melaka Premium Outlet..on the way tu kami singgah beli Coconut Shake n Kuih Keria Antarabangsa..pecah dua team..satu kereta beli coconut shake satu kereta beli kuih keria..ramai dik non nak beratur..

Bonda punya port wajib


Merasa la jugak akhirnya..

Tiba di MPO hari ujan..so nak gambar cuncun memang nan hado la..ala kadar je ye.. sini paling suka surau die..cantikkkk.. Kalah JPO and Design Village yg baru je bukak.sini surau luas

 The Bapaks and anaks..eh atok xde la

Generasi ke3 NorMuza

 Nampak tak budak excited sebab dapat kasut Clarks baru..poyo taw lepas baru die rajin nak taktih..gedik sakan si aadim ni


Cucu atok n nenda

 Family mummy n daddy


Overall MPO ni x la se best JPO..sini memang tak ada la Coach ke MK ke memang tak de..tapi sale kat sini best jugak..cuma kalau u guys nak cari international branded stuff yang lebih best u should go to JPO


Owh dah panjang berjela..nanti bonda sambung lagi ye

#JIA : Melaka Part 1
#JIA : Melaka Part 3

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google