im back!!!!

Thursday, November 12, 2015

hye semua.. sory ramai yang tanya kenapa blog iqa tak boleh bukak.. ye memang sejak sebelum bersalin lagi blog ade masalah dengan domain.. last nya sekarang ni malas dah pakai domain.. bukan i top blogger pun nak ber domain bagaikan hehehe..tapi ada masalah klu letak je nuffnang punya iklan abis rosak semua..siapa taw

alhamdulillah iqa dah selamat bersalin.. anak pun dah 3 bulan dah..syukur alhamdulillah..yang mana follow IG iqa sure dah tau lah kan..nanti story ye.. tengah cari mood and cari idea nak menulis.. and bukan senang nak recall balik haha.. urat putus dah ni haa hehehe..

meh belanja satu gambar hero kecik ni ha..

nanti bonda story panjang lagi ye..

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google