Impian Bonda & Baby

Friday, April 10, 2015

moshi moshi.. now iqa dah masuk 22 weeks of pregnancy. yes im getting bigger huhuhu.. dalam pantang nanti kita kurus balik ekh.. makin lama pregnant makin nak dekat bersalin sebenarnya hati makin risau.. ikhwan masih lagi kerja jauh. kami masih PJJ. memang la tak jauh mana takat 1jam setngah-2jam je kan.. tapi tol minyak dekat rm50 gak weii.. so takkan mungkin la nak berulang tiap hari. berulang ari rabu n weekend pun dah cukup terasa ini kan hari-hari.

surat mohon pertukaran semua dah dihantar termasuklah pengarah dia nak surat gynae pun semua dah bagi. rezeki je masih on the way. hari ni pergi keje dia anta siap brekfast sekali dulu. ala kalau dia keje sini pun belum tentu dia dapat anta gi keje sebabnya ofis die macam tak sehaluan jugak lah. dapat tukar balik sini pun jadilah. tengah sarat tunggu hari nanti buatnya sakit nak bersalin time tu ikhwan kat parit buntar tak kan nak tunggu dia balik kakn. and nakla time bersalin die teman tak nak sorang-sorang.. and tak kanla nak tahan baby tak nak bagi keluar sebab nak tunggu walid dia balik.. kalau dekat tak pe la huhuhuhu

dah bersalin nanti sian anak jauh dari walid. dan aku pun nervous nak handle anak sorang-sorang tanpa suami.seriusly ikhwan lagi pandai handle baby dari aku. even duk dengan parent pun tak kan la malam-malam nak gerak mak bangun sekali plak kan. ikhwan insyaallah boleh tolerate nak bangun malam. senang die duk sekali jimat belanja minyak sewa rumah segala. memang kalau die pindah sini pun kami akan sewa rumah tapinya atleast minyak tak banyak pakai dengan tol.

anak pun terurus. terutama kerja iqa yang sering balik lewat sebab outstation. keluar pun ada kalanya sebelum subuh dah keluar. kesian kat anak nanti. kalau ada walid dia senang la sikit. tolonglah doakan ikhwan dapat bertukar ke ipoh ye kawan-kawan

ni saja gedik nak OOTD. 
babybump tak nampak sangat sebab pakai jubah hitam.


bie.walid
cinta and baby sangat mengharapkan bie sentiasa ada dengn kami setiap hari dan waktu
we love u so much



breakfast together-gether
banyak nya mak buyung makan huhuh


harap sebelum bersalin bie dah ada dengan kami..
impian bonda and baby

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google