Beauty Tips : My Lipstick Combination

Tuesday, April 14, 2015

moshi moshi. hari ni iqa nak share lipstick yang iqa pakai ke ofis. selalu ke ofis iqa pakai tak merah sangat.. sebab macam tak sesuai dengan surrounding ofis iqa. kalau kerja bahagian koperat swasta yes may be sesuai la nk apply Ruby from MAC.. but dekat sektor kerajaan macam tak sesuai la jugak kan.. 

ussually iqa pakai lipstick Gamat (no brand,purchased time MAHA 2014) warna die pinkish but die ikut darah si pemakai. but for today nak a bit brighter so iqa mix both too.

iqa mix Lipstick Gamat Pink Shades n NYX Amsterdam 
1st iqa apply amsterdam than baru Pink shades ni
sebab pink shades ni lipstick yg mengandungi moisturiser so kalau apply die dulu nnt ssh nak apply NYX sbb die matte

Amsterdam kalau hang out with hub or shopping berani la apply die je but to Office.. a big NO.. lips iqa jenis tebal penuh.

taraaaaa.. heres the result.. nice color rite (nice diamat iqa la)
as i told u guys i have lips yang tebal penuh

so u guys boleh la try combination ni. cume bab lipstick pink tu may be korang boleh try any other brand yang ala2 pinkish tu.. jangan takut main dengan color ye.. 

kita yang mengawal kecantikan diri kita
Jangan biar kecantikan kawal kita

 Be Your Own Kind Of Beauty

You Might Also Like

2 komen

  1. As Salam.

    nak tanya, mane nak beli lipstick tu ek? nice combination anyway.

    ReplyDelete
  2. @eda Suryani Mustafa wslm.. hehe thanx

    aritu iqa bertugas dekat maha..ade member sama bertugas yang jual.. kalau dipasaran tak pasti dekat mana

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google