Dah start ketagih

Tuesday, April 15, 2014

start semalam ade benda yg tangan iqa asik gatal nak buat.. iaitu meconteng.. memang iqa sebenarny suka melukis tapi bakat nan ado la uolss.. dlu time spm nak ambk seni  tapi tidak dibenarkan oleh pihak sekolah hurmmmmmm.. bengan sebenarnya...

sebab ape bengang sebabnya time form 3 cikgu dah ckp awal2 siapa nak ambk seni lukis untuk spm pastikan dapat A dengan lukisan yang cantik untuk form 3.. iqa pun semangat lah siap menuntut dengan cousin iqa, kak yong, yg memang iqa taw die terer melukis siap gi kelas bagai even die budak pure sains tapi ambk tambahan seni and die time tu pun dah masuk UTM kos arkitek lanskap..memang superb la time tu lukisan iqa even tak dpt tiru sebiji macam kak yong lukis.. last2 form 4 iqa dpt pure sains nk tambah subject x boleh iqa nak tukar kelas pn xblh erghhhh benci.. sbb iqa x suke sains pnnn esp kimia..huhu ok2 dah sesi luahan perasaan..

ni tangan duk gatal menconteng gune pen..

ni yg 1st iqa try



ni tak siap lagi

iqa try buat doodle.. memang hodoh la..pen pun gune ballpen je uols hahhaa..xpelah still needs improvement hehee.. memang ketagih la tangan nk mencontengggg adoiii

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google