Sugar Bamb buat iqa busy

Wednesday, January 22, 2014

haiiii..huhu sory la iqa budget mcm top blogger kejap wujud kejap x hehehe.. sory ni pun short update je untuk olssss sekaliann.. iqa just nak share ape yang membuat iqa bz memanjang jeeeeeee.. 

iqa sekarang dah tambah 1 more business.. actually its a hobby yang tetibe terjadi business akibat permintaan ramai dari mereka yang dah pernah merasa cookies iqa.. yups iqa sekarang rajin baking.. 


so lets me introduce to u guysss


SUGAR BAMB!!!



ni lah star of our products.. si hitam legam
DOUBLE CHOCOLATE CHIPS ALMOND COOKIES
its crunchy, sweets, yummy

selain tu  ade jugak muffin.. ikut perisa kegemaran korang semua hehehe..

so nak tau lebih lanjut or teringin nak order sebab gerenti sedaapppp hahaha puji diri sendiriiii.. korang boleh ke 

Instagram

sugar_bamb


FB



 jemput2 la bertandang ke instagram n page sugar bamb yeee.. bubyeeee


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google