Jam 12.01malam...

Wednesday, June 12, 2013

Bismillah.. 


Dah solat isyak? Kalau ebkum pergi la solat dulu baru baca blog iqa ni ye.. Takut nanti terleka plak ehhee..so how's your life.. Iqa alhamdulillah, semua smooth.. But a lil bit busy handling n help my husband buat preparation untuk duty report beliau.. Alhamdulillah hubs dpt kerja.. Ya he decide untuk bekerja.. Its ok no prolem.. Ape pun die pilih..i always support him.. Tapi bukan ni yang iqa nak story...

Iqa nak share kisah tengah malam semalam tepat jam 12.01malam.. Heee heeeee heeeeee.. Ok2 tak de kene mengena dengan yang halus mulus ataupun yang kasar masar.. Ce tk msg bawah ni 

                            
    Ni msg dari adik bernama Nadiah Aqilah.. Adik ni nak lose weight dan die masih seorang student..baru habis asasi uitm puncak alam.. Nadiah ni asal kelantan..bukan ipoh ye.. Hehe mula2 ingatkan prospect nadiah yg dr ipoh..salah rupenye hehehe..

So iqa explain dgn die, hanya guna whatssapp..sbb iqa kalau call jadi ssh nak cakap.. Jd blur.. Mmg bagus blh call tp iqa x mampu huhu nnt trus kelu lidah berbicara eceh hahaha..ok dlm masa tak sampai sejam nadiah decide untuk start 2weeks programme untuk lose weight.. Alhamdulillah dalam masa sejam tgh malam tu Allah bg iqa profit hampir RM180..syukur ya Allah

Dan hari ini nadiah msg bagitaw dia berminat dengan bisnes.. Alhamdulillah terima kasih ya Allah.. Moga Allah ketemukan iqa dengan lebih ramai orang yang berjiwa besar nak bantu rakyat malaysia untuk jadi sihat.. 

Tak de niat nak show off cuma nak share senangnya bisnes herbalife..iqa di ipoh di dalam rumah atas katil..dan nadiah di kelantan.. Dan kitorang boleh berurus niaga by fon shj dan kami saling tak kenal sebelum ni....n iqa hanya housewife.. And look student pun mampu consume herbalife..

Mari sama2 doakan nadiah success dalam mission die utk lsoe weight and berjaya in herbalife business

So kalau ada lagi sesiapa berminat nak dapat income esp nakraya ni boleh contact iqa laju2 ye 0124006914..

Sesiapa nak lose weight, gain weight,shaping nak improve skin contact iqa ye..

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google