TipsRumahTangga : Masak Nasi

Friday, May 31, 2013

Hari ni nak share sikit tips rumah tangga.. Iqa ambk dari fb.. Mgkn ada yang dah baca mungkin ada yang dah terlepas ke.. I olls ni br je kawen.. X banyak exprience pun.. Tp nak la sharing maring jgk hehehe.. 


                                

Iqa suggest korang utk follow group ni kat fb.. Banyak info..its good for woman esp a wife.. Ok tu je.. 

Ada tak isteri2 yg berminat nak lose weight gain weight shaping or ade masalah kulit contact iqa laju2 ye iqa 0124006914

Klu nak lelaki means husabnd korg ke blh cntct ikhwan 0175204710
  

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google