Siapa LIKE dia Handsome and Cantik..tolong yeee pleasee - Sticky Entry. Scroll bawah untuk next update

Monday, January 07, 2013

hyeee.. heheeh tak jadi nak kluar sat bila teringat iqa ada join satu contest ni... Free 50pcs Button badge.. ha kebetulan iqa ni memang nak order button badge kat diorang ni.. last2 tengok ade promo mcm ni..so iqa nak join la haha kot2 lah ada rezeki.. and mohon la kawan2 yang murah hati ni KLIK link kat bawah ni (bkn pd gambar ye) And LIKE pd post yang iqa dh buat...contest sampai 7jan...my dady birthday tu.. kot2 la ade rezeki sempena birthday abah kan hehehe ...tq in advance to all yang baik hati tolong iqa.. sesiapa yang nak order button badge boleh cari diorang ni kt FB ye.. harga die murah babeeeeee



KLIK link ni dulu

kemudian LIKE post tersebut

nak share sikit banner diorang


tq kesayangan semuaaa.muahhhhh

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google